Αποστολές & Πληρωμές

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

(α) ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Αποδεκτές κάρτες : Όλες οι πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες.

Η χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της συνεργαζόμενης τράπεζας (ALPHA BANK Α.Ε.) όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.

Για να πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

Ο έλεγχος και η πληρωμή γίνεται άμεσα, εφόσον έχετε συνδεθεί με την συνεργαζόμενη τράπεζα (ALPHA BANK).

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

 

(β) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο πελάτης πληρώνει με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του, τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή της επιχείρησής μας. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση των εξόδων αντικαταβολής 2,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%, για όλες τις αγορές). Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος.

 

(γ) ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ο πελάτης μπορεί να πληρώσει με μετρητά ή με κάρτα στο κατάστημα Κολοκοτρώνη 9-11 στην Κηφισιά εφόσον έχει επιλέξει να παραλάβει από εκεί την παραγγελία του χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.

 

(δ) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής,στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό Alpha Bank:

IBAN: GR90 0140 1050 1050 0200 2024 803

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Στόχος μας είναι να σας παραδώσουμε την παραγγελία στο μικρότερο δυνατό χρόνο, απλοποιώντας την διαδικασία αποστολής.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται Κολοκοτρώνη 9-11 στην Κηφισιά.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ


ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής οι παραγγελίες άνω των 20€. Για αγορές κάτω των 20€ τα έξοδα αποστολής είναι 2,50€.. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Speedex,  από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν το δέμα σας θα φτάσει με ασφάλεια σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εντός 2 έως 4 εργάσιμων ημερών για την Ηπειρωτική Ελλάδα, Κρήτη και νησιά (αναφερόμαστε πάντα για την παράδοση στις Πρωτεύουσες των Νομών και όχι σε απομακρυσμένες περιοχές), εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.


Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από εμάς για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Τα έξοδα μεταφοράς είναι  9€. Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται.

 

Οι παραδόσεις στην Κύπρο γίνονται σε 5-7 εργάσιμες ημέρες.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Τα έξοδα μεταφοράς είναι  12€. Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται.

 

Οι παραδόσεις στη Βουλγαρία γίνονται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

 

Τα έξοδα μεταφοράς είναι  15€. Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται.

 

Οι παραδόσεις στην Ρουμανία γίνονται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ


Το κόστος μεταφορικών ποικίλει ανάλογα το κράτος.

Οι παραδόσεις στο εξωτερικό γίνονται σε 5-8 εργάσιμες ημέρες.


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις αποστολές και τα κόστη παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@hollywoodsecrets.gr

TOP