Επιστροφές & Αλλαγές

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας, προχωρήστε στη διαδικασία αλλαγής/επιστροφής.

Διαδικασία:

α) Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του site ή στέλνοντας email στην διεύθυνση info@hollywoodsecrets.gr, ενημερώνοντας για το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε, τον λόγο για τον οποίο το επιστρέφετε, τον αριθμό της παραγγελίας και τα στοιχεία σας

β) Συμπληρώστε την Φορμα επιστροφής προϊόντων και στειλτε την μαζί με τα προϊόντα που επιστρέφετε. (ΜΟΝΟ ύστερα από επικοινωνία)

Οι επιστροφές  πρέπει να  γίνουν μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή του.

Αν θέλετε μπορείτε να πάρετε ένα πιστωτικό κουπόνι για να αγοράσετε κάτι άλλο. Σε αυτή την περίπτωση τα μεταφορικά της επιστροφής είναι Δωρεάν. Μόλις παραλάβουμε το δέμα που μας επιστρέφετε θα σας στείλουμε με email ή με viber τον κωδικό κουπονιού, ίσης αξίας με τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Θα το τοποθετήσετε στο τελευταίο βήμα καταχώρησης της νέας παραγγελίας.

Αν θέλετε επιστροφή χρημάτων, τα μεταφορικά έξοδα και η αντικαταβολή επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται, θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση με όλα τα καρτελάκια, ενώ δεν ισχύει η αλλαγή/επιστροφή σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή το προϊόν το οποίο επιστρέφεται φέρει βρομιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα δημιουργεί την εντύπωση ότι έχει υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλότητας του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τις αποδείξεις παραλαβής.

Για λόγους υγιεινής δεν μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα που ανήκουν στις κατηγορίες  Σκουλαρίκια.

Η αποστολή του προϊόντος προς επιστροφή γίνεται αποκλειστικά με δικά σας έξοδα, και συμφωνείται μαζί  η παραγγελία νέου προϊόντος μέσω του site ή επιστροφή χρημάτων. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής.

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδόθηκε είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας), η επιστροφή του θα πραγματοποιείται με την παραλαβή του από εσάς με έξοδα που θα επιβαρύνουν το hollywoodsecrets.gr, ενώ θα συμφωνηθεί μαζί σας η επιστροφή των χρημάτων (συμπεριλαμβανομένων την εξόδων αποστολής ή αντικαταβολής) ή η αποστολή του σωστού προϊόντος . H επιστροφή χρημάτων ή η αντικατάσταση με άλλο προϊόν θα γίνεται μετά την παραλαβή του προϊόντος, ώστε να επιβεβαιωθεί η λανθασμένη αποστολή.

TOP