ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

Δημιουργημένο το 2020

 

Με φυσική παρουσία στο χώρο της μόδας από το 1995, το Hollywood Secrets έρχεται συνειδητοποιημένα να ομορφύνει και να εμπλουτίσει το χώρο των κοσμημάτων σε ένα κόσμο όπου η ισορροποία μεταξύ γρήγορου και χαλαρού έχει χαθεί.

Η ιδέα γεννιέται το 2019 και το Hollywood Secrets δημιουργείται το 2020.

Η σύγχρονη καθημερινότητα απαιτεί αξεσουάρ τα οποία απεικονίζουν την ατομικότητα του καθενός διατηρώντας ταυτόχρονα την αισθητική του. Με στόχο να ξεπεράσουμε κλασικές πεποιθήσεις, επαναπροσδιορίζουμε τον όρο κόσμημα.

 

 

 

Φιλοσοφία

Το Hollywood Secrets, όπως άλλωστε δηλώνει το όνομά του, ήρθε να σας ταξιδέψει στο Hollywood. Εδώ τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα με μοναδικές προτάσεις αποκλειστικών κι εξαιρετικής ποιότητας κοσμημάτων για όλες τις περιστάσεις. Περιστάσεις εμπνευσμένες από ξεχωριστές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Oscars στο Hollywood, glamorous βόλτες στο Beverly Hills, χαλαρές στιγμές με ταιριαστή παρέα στην Santa Monica, casual εμφανίσεις στη διάσημη για αγορές 3rd Promenade, αθλητικές stylish διαδρομές στις ανηφοροκατηφόρες του Bel Air...

Τα Hollywood Secrets κοσμήματα δεν προσαρμόζονται απλά σε αυτόν που τα φοράει, αλλά αναβαθμίζουν το μοναδικό πνεύμα και χαρακτήρα του!

 

 

Αφεθείτε στο μαγικό κόσμο μας και λάμψτε ως σταρ του Hollywood.. άλλωστε εδώ ξεκινούν όλα!

 
 

Ένα βήμα μπροστά

Η ομάδα του Hollywood Secrets δουλεύει σε καθημερινή βάση καινούργιες ιδέες με κοινό στόχο να δίνει μια εκθαμβωτική πινελιά στο στυλ σας, μέσα από το ιδανικό για εσάς κόσμημα. Το Hollywood Secrets σας υπόσχεται να λάμπετε σε κάθε στιγμή σας γιατί κάθε στιγμή είναι μοναδική κι απροσπέραστη. Μία πηγαία κι αφοσιωμένη προσπάθεια για κοσμήματα που θα μετατρέψουν τις καθημερινές σας στιγμές σε μοναδικές!   

 

  

TOP